Utbildning

Dykning är den mest fantastiska sysselsättning du kan ägna dig åt. Du svävar omkring viktlös och upptäcker en helt ny värld. Du möter varelser du inte ser annat än på bild och du känner historiens vingslag när du utforskar ett äldre skeppsvrak. En grundkurs i appartdykning är din inträdesbiljett till denna nya värld och ger dig de grundläggande kunskaper du behöver för att säkert kunna inleda ditt liv som dykare.

När du går en kurs hos oss så får du låna all utrustning som behövs. Dock bör du anskaffa mask, snorkel, fenor och dräkt eftersom  dessa blir en del av dina personliga detaljer. Dessa detaljer anser vi man bör äga själv bl.a. av hygieniska skäl men även p.g.a. att denna utrustning anpassas individuellt efter storlek och kroppsform o.s.v. Kom ner i butiken så hjälper vi dig att prova ut det som passar dig bäst.
Om du under kurstiden köper övrig utrustning i vår butik och inte behöver låna någon sådan kan kurspriset bli något lägre. När du skall gå någon av våra fortsättningskurser har du kanske hunnit skaffa egen utrustning. Tänk på att din utrustning då måste vara nyservad och i god kondition och flaskorna provtryckta för att du ska få använda den i vår dykutbildning. Har du egen utrustning måste den kontrolleras av oss före användandet. Detta är en viktig del i vår filosofi att på alla sätt hålla högsta möjliga säkerhet för alla i all vår dykverksamhet!
 

 
  Dykkurser
 


 
Nästa kurs

Våra dyk-kurser är tills vidare pausade.

Utbildning